Опасно горещо време и в сряда, но следобед ще завали 

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Преди обяд ще бъде слънчево. По-късно след обяд и до полунощ в западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места в планинските райони ще има краткотрайни, временно интензивни валежи и гръмотевици. Вятърът ще се ориентира от северозапад, в Дунавската равнина ще бъде до умерен, а на изток ще остане югоизточен.  Горещо време с максимални температури между 34° и 39°, по Черноморието - между 27° и 30°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

През нощта на повече места в Западна България ще превали и прегърми.

В четвъртък в много райони в Западна и Централна България ще има валежи, придружени от гръмотевици. Ще има локални интензивни явления, с по-голяма вероятност в планинските райони там. Дневните температури ще се понижат. 
В петък и събота сутрин ще бъде слънчево, но около и след обяд на места в  западната половина от страната ще има превалявания, придружени и от гръмотевици. В Източна България вероятността за валежи е малка. Ще духа слаб, Източна България - умерен източен вятър. Температурите слабо ще се повишат. 
През нощта срещу неделя и в неделя вятърът ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Облачността ще е променлива, а на места ще превали, в планините е възможно и да прегърми. Температурите отново ще се понижават. 
 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад